Rymning och Partaj!

Drömmar mellan lördagen den 22/7 och söndagen den 23/7
Det var mitt i natten och jag och Karin (från kören) klättrade i träd. Det var ett stort träd, antagligen en ek, utan löv på. Jag klättrade högt upp i trädet och hängde av mig min kamera på en gren. När jag skulle klättra ner igen höll jag på att glömma den, men Karin påminde mig. Nere på marken satt Dennis, min katt, och kollade på. Då ringde min mamma och undrade vart jag var och sa åt mig att komma hem genast. Jag svarade att jag klättrade i träd och att Dennis var där. När jag lagt på sa jag till Karin att mamma var på väg och vi kastade oss på våra cyklar för att fly. När vi cyklade upp för en trappa (don't ask) kom mamma med bilen och jag blev så illa tvungen att hoppa in i den.

Efter det drömde jag att jag var på en fest med folket, men jag kunde inte hitta Gunn någonstans. Så jag gick ut och mycket riktigt där vid cyklarna stod han och tog på sig hjälmen för att åka hem. Där stod även Karl vid sin cykel, med armen om Ingrid och Armand stod en bit ifrån och av någon anledning var han iförd Annikas potthjälm. När jag gick förbi honom sa han:
 "Hej Matilda."
 "Känner jag dig?" sa jag, vände mig om och försökte se förvånad ut. Han gav mig en uppgiven blick så jag sa: "Hej på dig med Armand."
Jag kramade honom och ställde mig sedan vid Gunn. Armand ryckte på axlarna som i att han gav upp. Jag mimade ordet förnekelse mot honom. Sedan kom det sig så att jag hamnade bakpå Gunns cykel, Ingrid bakpå Kalles och så lite mer folk och vi cyklade hem till Gunn. Det var egentligen inte alls som Gunns hus såg ut. Det var en läng trappa upp till en slags balkong där jag och Gunn tillsist hamnade innan jag vaknade upp.

Käka tavelkritor

Dröm mellan onsdagen den 12/7 och torsdagen den 13/7 2006
Jag, Ingrid och Paul delar en stuga i en lägergård. Lägergården är i Sverige, men det bor en massa tyskar där och det finns en högtalare i varje rum där tyskarnas ledare upplyser om evenemang. När vi ska sova eller någonting sådant upplyser tysken i högtalaren (på tyska) om att nu är det Bolibompa på TV. Paul och Ingrid tycker genast att de ska se det och jag säger att jag kommer snart så de går ut i andra rummet och sätter på TV'n. Jag hör ett konstigt ljud och upptäcker att han sonen i familjen Ozborne står och äter Ingrids tavelkritor som hon har till sin fiol. Jag frågar honom uppriktigt om han äter dem för att han ska få en ljusare röst och han svarar ja. Då går Ingrid förbi den öppna dörren (från TV rummet mot toan) spritt naken och rycker åt sig en handuk på vägen som hon slänger lite nonchalant över axeln. Han Ozborne-sonen stirrar chockat ett tag rycker sedan på axlarna och återgår till att äta kritor.

Att det var naket folk i min dröm kan enkelt förklaras med att jag läst en drömtydarbok dagen innan och hur många olika tolkningar det fanns om man drömde om nakenhet.