Rökare?!

Drömd mellan klockan 05:00 och 13:00 den 25/6 2006
Jag kan inte minnas att drömmen egentligen hade någon handling, mest att den kändes läskigt sann och om jag inte vaknat på Ingrids kökssoffa efter den hade jag kanske trott på den. Jag var med Gunn i alla fall (surprise, surprise) och det visade sig att han var rökare. Det läskiga med drömmen var att det inte förvånade mig utan mer som något jag vetat hela tiden men aldrig fått bevisat. Det mesta jag minns var att vi tog en promenad och han rökte, och han bjöd någon på en cigarett också... men inte mig. Det var i alla fall ganska lättande minns jag att jag tyckte.


Sommartider!

Dröm mellan tisdagen 20/6 och onsdagen 21/6 2006
Jag drömde att jag var med Gunnar och några till tror jag. Någon, möjligtvis Gunn, talade om för mig att inatt var det sommarsolstånd och att himmlen var otroligt vacker just då. Klockan var väl runt två då det skulle märkas det här vackra. Himlen var färgad i en mörkblå nyans och plötsligt började olika figurer explodera i en ljusare blå nyans. Det var först fyrkanter, sedan cirklar, femtaggiga stjärnor, hjärtan, osv. Tillsist var det över och himlen blev så ljus som den vanligtvis är klockan tre en sommarnatt. Jag skulle då cykla hem och fick mig en rejäl utskällning av mor för att jag inte kom hem fören vid halv fyra eller så. jag tror hon kommenterade att jag varit med Gunnar och allt det som hon brukar kommentera när jag spenderat tid med honom, men jag vaknade väl straxt efter det.

Mjölig

Dröm drömd någon gång under vecka 22
Detta var någon/ra dag/ar innan vi skulle hem till Gunn. Vi skulle till Gunn på fredagen. Jag drömde i alla fall att det var fredagoch jag var hemma hos Gunn och vi skulle baka. Detta slutade med mjölkrig och vi båda fick varsitt helt mjölpaket på oss, eller i alla fall som det såg ut. I vilket fall gick Gunn iväg för att duscha eller byta om eller någonting. Få bort så mycket mjöl som möjligt från sig. Då ringde det på dörren, jag öppnade och in kom Ingrid & CO...