Utskällning

Dröm mellan lördagen den 27/5 och söndagen 28/5 2006
Jaha, så var det dags för ännu en dröm där jag blir utskälld. Förra gången var det Ingrid som skällde ut mig att jag bara var ute efter sex med Gunn. Mycket flummt, och jag tjöt och grät att så inte alls var fallet. Inatt var det istället Gunn som skällde ut mig om precis samma sak. Det var väldigt, väldigt läskigt. Den här gången protesterade jag inte ens. Det kan bero på att det inte blev mycket pauser för mig att flika in i, men jag bara stod där och tog åt mig som en slagpåse.

Jag har verkligen helt sjuka drömmar O_o

Vem ligger i Adams säng?

Dröm mellan onsdagen 24/5 och torsdagen 25/5 2006

Jag och Gunn var ute och gick och det var mitt i natten, och så kom vi till ett hus som tydligen var Adams hus... vi tittade in genom fönstret och där låg Adam i en säng och sov... men det låg någon jättenära honom. Vi försökte se vem det var men det gick inte urskilja i mörkret... plötslgt satte sig personen i fråga upp och flämtade till när han fick syn på mig och Gunn i fönstret, det var Paul.
"Shit det är Matilda", sa han.
Jag fick intyga för både Adam och Paul att jag inte tänkte säga någonting om det jag hade sett...


Ursäkta, får jag låna din dusch?

Natten mellan söndag 21/5 och måndag 22/5 2006:
Jag var i skolan och skulle snart ha idrott. Ingrid och Julia skulle hålla i en lektion i tennis, men Kalle och Gunn skulle hålla en lektion i baseball med sin klass (Nv1e). Jag sa då:
"Hellre en lektion i baseball än tennis!"
Någon tyckte att jag sa så bara för att Gunn skulle hålla lektionen. Jag började i alla fall traska iväg och kom till en kyrka. Där stod Karins klass (Nv1d) på ett led. En lärare räknade alla eleverna och såg till att alla var med innan de började promenera iväg på ett led som en bunt med lågstadieelever. Inne i kyrkan stod Gunn och Kalle och planerade sin idrottslektion och jag sa till dem att jag skulle vara med på deras lektion istället. Kalle nickade åt det och fortsatte att diskutera vad han nu sade. Jag gick efter D:arna för att prata lite med Karin. Helt plötsligt så var det gryning, fast det egentligen aldrig hade varit natt och jag stod själv utanför ett hus. Jag knackade på och frågade om jag fick låna duschen, det fick jag. Hon som bodde där var trevlig. Det var tydligen meningen att jag skulle släppa in Armand och Adam i hennes hus så de kunde låna duschen i smyg och det gjorde jag. Problemet var att hon som bodde där råkade stå i duschen just då Adam och Armand kom ner och båda pojkarna skrek, sprang upp och ut och gömde sig. Snart stod de vid bakdörren och ville bli insläppta igen, men jag hörde kvinnan i trappan så jag viftade iväg dem och mimade 'Hon kommer vara jättearg'. Det hördes tydligt på hennes steg att hon var helt rasande. Ungefär här vaknade jag.


Drömdagbok

Välkommen till min drömdagbok.

Du kanske är van att kalla mig Matilda, Kaitie Bell, miss Foxears, Rävöra eller kanske t.o.m. Matilda Ph. Vad du än har kallat mig tidigare så är du välkommen hit. Här kommer jag samla mina drömmar, inte alla, men en del av dem. Jag drömmer så mycket underligt. Jag har varit gravid och fått utskällning av min mattelärare i en dröm, och så började han anklaga mina klasskamrater av motsatta kön för att få reda på vem som bar skulden till min graviditet. Jag drömmer också att folk går och dör. En gång eldade jag min lillasyster i en brasa, men jag kom på det innan hon tog eld ordentligt och bar henne därifrån. Så låt oss då börja att beskriva en klassiker:

Dröm drömd i Januari 2006 och vad som hände i skolan dagen efter:
Jag rymde ifrån en tidigare dröm som var läskig, då kom jag fram till en jättelik dubbelsäng. På ena halvan satt en hel skolklass, som om det var lika normalt som att sitta i bänkar och bli undervisade. I mitten av sängen satt min kompis Gunnar och jag hälsade på honom med en kram som vanligt innan jag gömde mig under täcket för att den läskiga drömmen inte skulle hitta mig.
När jag berättar det här i skolan snappar Kalle upp följande: säng, Gunnar, kramas, under täcket.
Efter ett antal hopplösa minuter att försöka få dem att sluta misstolka min dröm säger jag till Gunnar: "Nu får du tala om för dem vad du gjorde i min dröm, för du var där på egen fri vilja!"
Med ett skratt går Gunnar och knackar Kalle på axeln och säger "Jag var där för att pimpla fisk."
"Vart fan hittade du det hålet någonstans?" utbrister jag varpå alla brister i skratt och Gunnar ligger ner på golvet och garvar.